Μία συζήτηση με τη Ρέα Κομνηνού.

Η Ρέα Κομνηνού είναι πυγμάχος

Πως άρχισα εγώ με τον αθλητισμό :

Καταρχάς με λένε Ελευθερία Κομνηνού, μένω Θεσσαλονίκη και είναι 19 ετών σπουδάζω personal training . Ασχoλούμαι με τον αθλητισμό από πολύ μικρή , το μπάσκετ ήταν το πρώτο μου ερέθισμα σαν άθλημα αν θυμάμαι καλά ξεκίνησα στην Πέμπτη Δημοτικού όταν με τον καιρό άρχισαν οι αγώνες ο προπονητής μου είχε φάει φρίκες γιατί δεν μοίραζα πάσες πουθενά μέχρι που κατάλαβα το λάθος μου παράλληλα είχα αρχίσει ελευθέρα Πάλη όμως το άφησα γρήγορα .

Στην συνέχεια άρχισα πυγμαχία βέβαια προτεραιότητα μου ήταν το μπάσκετ γνωρίζοντας όμως καλύτερα την πυγμαχία τα συναισθήματα μου ήταν ότι ήθελα να γίνω κάθε μέρα καλύτερη από την χθεσινή , δεν θέλω να πω ότι ακόμα και τώρα πως έσβησε το μπάσκετ όμως οι διπλές-τριπλές προπονήσεις δεν μου έδιναν το επιθυμητό αποτέλεσμα και στα δυο αθλήματα !!!

Πιστεύω πως ο αθλητισμός βοηθά έναν άνθρωπο όχι μόνο στο σώμα αλλά και στο μυαλό. Για να μην γίνω γραφική, θα πω πως εμένα η πυγμαχία με βοήθησε να καταλάβω πως χάσω-κερδίσω ο σεβασμός μου θα είναι πάντα εκεί για να δώσω το χέρι μου και να συγχαρώ τον αντίπαλο , με βοήθησε στο να αποκτήσω υπομονή και να μην κλείνω τα μάτια μου.

Όσοι ασχολείστε καταλαβαίνετε τι εννοώ.

Για τον εαυτό μου βάζω πάντα υψηλούς στόχους. Ένας από αυτούς είναι να φτάσω Ολυμπιάδα, που είναι το τοπ για εμένα. Στο παρελθόν έχω πάρει ένα παγκόσμιο στην Αθήνα που δεν το περίμενα γιατί είχα ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας . Ο αθλητισμός έχει προβάδισμα θα μπορούσα να ασχοληθώ επαγγελματικά αλλά όχι μόνο με την πυγμαχία και με το personal training έτσι το έχω στο μυαλό μου !!

Δυστυχώς στην πυγμαχία έχουμε ελλείψεις από γυναίκες σε μεγάλες κατηγορίες δεν ξέρω γιατί γίνετε αυτό για να καταλάβετε εδώ στην Ελλάδα δεν μπορούσα να βρω αντίπαλο και αναγκαζόμουν να περιμένω για να μου βρουν από το εξωτερικό , έχω να προτείνω στα κορίτσια να «μην τρέπεστε γιατί παίζει μεγάλο ρόλο αυτό και να δείτε την πυγμαχία λίγο και σαν αυτοάμυνα» να μην φοβάστε τα χτυπήματα γιατί υπάρχει ο κατάλληλος εξοπλισμός που προστατεύει το πρόσωπο , και επιτέλους να αυξηθεί το ποσοστό των γυναικών μέσα στον αθλητισμό και στα γυμναστήρια.

Είναι υγεία ο αθλητισμός. Ευτυχώς προέρχομαι από μια αθλητική οικογένεια και γνωστές σε κάποια πράγματα που μεγαλώνοντας με βοήθησαν , δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα αντιθέτως ήταν πάντα δίπλα μου και στα άσχημα που έχει ο αθλητισμός και στα όμορφα που ήταν πιο πολλά και μακάρι να γίνουν περισσότερα , όσο για τις παρέες μου και τις σχέσεις μου δεν άφηνα εγώ να υπάρξουν προβλήματα γιατί από την αρχή γνώριζαν τι είμαι και τι μου αρέσει να κάνω !!

Guns ! Up sport’s will be wait you