Με τον απαραίτητο εξοπλισμό προστασίας, ανοίγουν τα σχολεία στο Ωραιόκαστρο!

H διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου, μεριμνά για την ασφάλεια και τήρηση των απαραίτητων μέτρων υγειονομικού πρωτόκολλου που έχουν θεσπιστεί, ελέω της πανδημίας του κορονοϊού.

Κατόπιν εντολής του δημάρχου Ωραιοκάστρου, οι πρόεδροι των σχολικών επιτροπών, αναμένεται να μεριμνήσουν για τον πλήρη εφοδιασμό των σχολικών μονάδων, με τα αναγκαία υλικά πρόληψης και προστασίας, αναφορικά με τον covid-19.

Συγκεκριμένα, οι διοικήσεις των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου προμηθεύτηκαν περίπου 5.000 υφασμάτινες μάσκες, τις οποίες το πρωί της Δευτέρας, 14 Σεπτεμβρίου, θα μοιραστούν στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς κατά την προσέλευσή τους στις σχολικές μονάδες. Επιπροσθέτως, στα γραφεία των διευθύνσεων των σχολείων θα διατίθονται μάσκες μίας χρήσης για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Ακόμη, έχουν διανεμηθεί σε όλες τις σχολικές μονάδες αντισηπτικά, υλικά καθαρισμού και πρόκειται να παραδοθούν και ηλεκτρονικά θερμόμετρα, ενώ εντός της εβδομάδας, αναμένεται, να διανεμηθούν και οι 7.324 υφασμάτινες μάσκες που παρέλαβε ο Δήμος Ωραιοκάστρου από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας.