Μπάσκετ: Χωρίς πρωτάθλημα το ΣΚ – Φιλικά για Άρη και Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο Cretan Kings θα διατηρήσει τον αγωνιστικό του ρυθμό παρά τη διακοπή της Betshop Basket League, καθώς σήμερα στις 17.00 θα δώσει φιλικό αγώνα στο Ψυχικό απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, με το ματς να διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.

Παράλληλα, ο προπονητής της ομάδας  Βαγγέλης Ζιάγκος πραγματοποίησε δηλώσεις, αναφερόμενος στην προετοιμασία και στο αυριανό φιλικό παιχνίδι, τονίζοντας: «Ήταν μία εβδομάδα αναπροσαρμογών και εξοικείωσης σε κάποια νέα δεδομένα και σε ένα κλίμα ηρεμίας. Αφενός λόγω της νίκης που έχει σημαντική επίδραση στην ψυχολογία όλων αλλά και διότι δεν υπήρχε η πίεση του χρόνου και της προετοιμασίας επί συγκεκριμένου αντιπάλου. Ταυτόχρονα είχαμε τη δυνατότητα να δώσουμε την ευκαιρία σε παίκτες με μικροτραυματισμούς να δουλέψουν όπως πρέπει και να αποκαταστήσουν .

Παίζουμε ένα φιλικό παιχνίδι στην Αθήνα κυρίως για να μη χαθεί ο αγωνιστικός ρυθμός της ομάδας αλλά ταυτόχρονα για να δοκιμάσουμε καινούρια πράγματα που έχουμε προσθέσει στο παιχνίδι μας, τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι».

Αγώνας…πόλης

Ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει σήμερα στις  12:30 τον Ηρακλή, σε φιλικό που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών στο «Nick Galis Hall». Ο Βαγγέλης Αγγέλου θέλει με αυτόν τον τρόπο να διατηρήσει τους παίκτες σε αγωνιστικό ρυθμό και ετοιμότητα στη διάρκεια της διακοπής των υποχρεώσεων της Betshop Basket League, λόγω της διεξαγωγής των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.

Οι «κίτρινοι» συνέχισαν, χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους με μια μεσημεριανή προπόνηση χθες, στην οποία ήταν παρόντες όλοι οι παίκτες, πλην του Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος μετέχει στην Εθνική ομάδα των Ανδρών.