Μπακογιάννη: «Ο Καμμένος θα μείνει κολλημένος στην καρέκλα του μέχρι το τέλος»

Η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη στις δηλώσεις της στο ραδιοφωνικό σταθμό NEWS 24/7 στις 88,6 «επιτέθηκε» στον Πάνο Καμμένο.

Αναλυτικότερα, είπε «Δεν πιστεύω ότι θα πέσει ο Καμμένος στην κυβέρνηση, θα μείνει κολλημένος στο κάθισμά του μέχρι το τέλος, θα μείνει αν μπορεί και 24 ώρες παραπάνω για να μαζεύψει τα πράγματα. Τα ξέρει και ο κ. Τσίπρας αυτά ».

Και συνεχίζεται λέγοντας «Ο μόνος που βλάπτεται είναι η εικόνα της χώρας. Ο κ. Δεν θα ψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών, αλλά δεν θα άρει την εμπιστοσύνη του προς την κυβέρνηση. Βοηθούν τα δύο.

Έχει ωριμάσει πλέον -συνεχιστεί- και σε επίπεδο κοινοβουλευτικού ότι η λύση είναι πλέον οι εκλογές, η χώρα χρειάζεται καθαρές λύσεις. Η χώρα βρίσκεται σε οιονεί προεκλογική περίοδο, έχουν κατεβάσει όλα τα μολύβια, αυτά έχουν άμεση ανταπόκριση στην οικονομία. Δεν υπάρχει κανονικότητα από την στιγμή που δεν έχουμε πρόσβαση στις αγορές. Όσο πιο γρήγορα γίνονται εκλογές και καθαρίστε την εικόνα τόσο καλύτερα για την χώρα. Η κρίση στην Ιταλία ασφαλώς επηρεάζει τις ελληνικές ομολογίες, αλλά επηρεάζει περισσότερο από ό, τι την πορτογαλική, γιατί εδώ υπάρχει ο κίνδυνος της χώρας και υπάρχει κίνδυνος της χώρας λόγω της κυβέρνησης Τσιπρά-Καμμένου ».

Αναφορικά με τη Σκοπιανού, η κ. Βακογιάννη υπογράμμισε ότι «Δεν έκανα κανένα παιχνίδι στο 2008 στη Βουκουρέστι. Διαφωνώ με την πεποίθησή μου και από την κυβέρνηση μου, ομοφωνώς, υπάρχουν όλα τα χαρτιά που αποδεικνύουν ότι η ΝΔ είχε αρνηθεί τα δύο πράγματα που έδωσε η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, η εθνότητα και η γλώσσα. Δεν συμφέρει η χώρα μας να μην λυθεί το μακεδονικό. Αν κερδίσουμε τις εκλογές θα ξεκινήσουμε από το μηδέν της διαπραγμάτευσης, θα είναι πιο δύσκολο μετά από ό, τι έκανε η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου. Δεν μπορεί να υπάρξει λύση χωρίς σύνθετη ονομασία. Η κόμμα της ΝΔ εκφράζει την Κυρ. Μητσοτάκης και κανένας άλλος ».

Πηγή: dikaiologitika.gr
Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi