Μπακογιάννη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υιοθετήσει όλες τις παθογένειες της μεταπολίτευσης»

«Προστατεύουμε το κύρος του κοινοβουλευτισμού και της δημοκρατίας απέχοντας από τη διαδικασία» στη Βουλή υπογραμμίζει σε συνέντευξή στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη και σημειώνει «δεν έχει ξαναγίνει ποτέ, ένας πρωθυπουργός να δηλώνει ότι έχει χάσει την δημοκρατική νομιμοποίηση και να φέρνει στη βουλή προς ψήφιση μείζονος σημασίας νομοσχέδια όπως για παράδειγμα τον ποινικό κώδικα».

Ερμήνευσε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ως εντολή των πολιτών στον Κυριάκο Μητσοτάκη για πολιτική αλλαγή και υποστηρίζει ότι δεν καταψηφίστηκε μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά υπερψηφίστηκε η ΝΔ.

«Είναι κωμικό να προσπαθεί ο ΣΥΡΙΖΑ να πει ότι έχουμε κρυφή ατζέντα. Έχουμε παρουσιάσει με λεπτομέρεια την οικονομική μας πρόταση, την οποία προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν με στόχο να φοβίσουν τους πολίτες» αναφέρει η Ντόρα Μπακογιάννη. Επισημαίνει ότι η Ν.Δ. απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες και θα επιδιώξει συναινέσεις σε ζητήματα όπως ο εκλογικός νόμος, τα θέματα Παιδείας και η συνταγματική αναθεώρηση.

Τέλος σε ερώτηση για την πρακτική των προσλήψεων λίγο πριν από τις εκλογές η πρώην υπουργός τονίζει «ο ΣΥΡΙΖΑ όπως έχω ξαναπεί έχει υιοθετήσει όλες τις παθογένειες της μεταπολίτευσης. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας μεγάλος μύθος».