Μπαλαούρας: Πάμε για νίκη, το προσπαθούμε – Νομίζω ότι παλεύεται το παιχνίδι

μάκης μπαλαούρας

«Πάμε για νίκη και επομένως γελάμε, είμαστε χαρούμενοι. Προσπαθούμε για νίκη είναι το πιο σωστό. Νομίζω ότι παλεύεται το παιχνίδι. Ο κόσμος είναι ανήσυχος μήπως έχουμε επιστροφή στο παρελθόν», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.

«Υπάρχει ένα θετικό κλίμα. Είδα κόσμο ο οποίος μου είπε ότι έκανε κουταμάρα. Για παράδειγμα ένας παππούς στο Βαρθολομιό προχθές το βράδυ μου είπε ότι τα τέσσερα εγγόνια του ψήφισαν άλλα ντάλον και ήρθαν τρομοκρατημένα και είπαν παππού τώρα θα ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχουν και άλλοι πάρα πολλοί που δεν ψήφισαν και έκαναν αποχή ή βαριόντουσαν να ψηφίσουν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μπαλαούρας και συμπλήρωσε:

«Θα πω κάτι που είναι αυτοκριτικό δεν υπήρχε καθόλου καλή οργάνωση, δεν υπήρχαν ψηφοδέλτια σε ολόκληρες περιοχές. Και για εμάς οι Ευρωεκλογές κατά κάποιο τρόπο από πολλούς από εμάς ήταν αγγαρεία. Αυτά διορθώνονται τώρα, δεν είναι πια η χαλαρή ψήφος στις Ευρωεκλογές είναι για το μέλλον μας, για το μέλλον των παιδιών μας, για μία χώρα που θέλουμε να επανέλθει στην ομαλότητα και στην κανονικότητα. Παλεύουμε και αγωνιζόμαστε για το καλύτερο δυνατό που μπορεί να είναι και πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ».