«Μπούκαρε» σε σπίτι ηλικιωμένης ενώ κοιμόταν – Πήρε ακόμη και τα κλειδιά του μαγαζιού

Ένας 36χρονος άνδρας από την Αλβανία συνελήφθη για ληστεία τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Λαμία. Γύρω στις 2:00’ πμ είχε διαρρήξει σπίτι σε συνοικία της Λαμίας την ώρα που η 66χρονη ιδιοκτήτριά του κοιμόταν στο δωμάτιο της.

Σύμφωνα με το LamiaReport, αφαίρεσε ένα ρολόι, χρήματα και κάποια έγγραφα που πήρε βιαστικά, ενώ βρήκε και ένα ζευγάρι κλειδιά τα οποία άνοιγαν το μίνι μάρκετ που διατηρεί η γυναίκα στο ισόγειο.

Χωρίς να χάσει χρόνο εισήλθε σαν κύριος στο μίνι μάρκετ και αφαίρεσε τσιγάρα και άλλα πράγματα που τον ενδιέφεραν. Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει όμως και τον νοικοκύρη, όπως λέει η παροιμία και ο 36χρονος έπεσε σε νυχτερινό έλεγχο των αστυνομικών, χωρίς να μπορεί να δικαιολογήσει τα πράγματα που είχε επάνω του, καθώς και τα διαρρηκτικά εργαλεία που κουβαλούσε.

Προσήχθη στο Τμήμα και ομολόγησε την πράξη του, με την παθούσα να ενημερώνεται λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς ότι είχε πέσει θύμα κλοπής! Την προανάκριση ανέλαβε η Ασφάλεια Λαμίας, ενώ ο κλέφτης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών.