Μπούτσκος: «Να βγάλει αντίδραση η ομάδα, να πολεμήσουμε για κάθε μπάλα»

ΟΆρης υποδέχεται σήμερα ( 15:45, EΡTPLAY2, Basket League Show ΕΡΤSPORTS) τον Ιωνικό Νίκαιας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League. Μιλώντας στο www.arisbc.gr, ο συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου, Παντελής Μπούτσκος, τόνισε:

«Το ζητούμενο είναι η ομάδα να βγάλει αντίδραση και να αναδείξει το χαρακτήρα της. Είμαστε σε μία συνεχή μάχη με το χρόνο για να φτάσουμε στα επιθυμητά επίπεδα, τόσο φυσικής όσο και αγωνιστικής κατάστασης. Έτσι, ο καθένας μας οφείλει να πιέσει τον εαυτό του στα όρια του, ώστε να κάνουμε διαρκώς βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με ποιοτικούς Έλληνες παίκτες και ικανούς Αμερικάνους, με εμπειρία στη λίγκα, που έχουν βρει υψηλό αγωνιστικό ρυθμό. Οφείλουμε να παρουσιαστούμε με το υψηλότερο δυνατό κίνητρο και να βάλουμε τους κανόνες μας στο παιχνίδι. Η ομάδα, μπορεί να είναι πληγωμένη από τραυματισμούς, αλλά πριν από τη μάχη δεν είναι ώρα για δικαιολογίες. Πρέπει να πολεμήσουμε για κάθε μπάλα, να δει ο κόσμος μας τη θυσία μας στο παρκέ, ώστε να ταυτιστεί με την προσπάθεια και να φτάσουμε μαζί στη νίκη».

Οι «κίτρινοι» ολοκλήρωσαν χθες (18/10) την προετοιμασία τους για την σημερινή (19/10) αναμέτρηση, με μια μεσημεριανή προπόνηση. Ο Jaylen Morris συμμετείχε σε ένα μέρος του ομαδικού προγράμματος και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό. Η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Ιωνικό Νίκαιας θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.