Μ. Χρυσοχοΐδης: «Η Θεσσαλονίκη δοκιμάζεται!»

Δύσκολη η κατάσταση στην Θεσσαλονίκη - Η δραματική έκκληση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη #newn #thessaloniki #κορονοιος #κορωνοιος

Δραματική έκκληση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, από την Θεσσαλονίκη ώστε οι πολίτες να εφαρμόσουν πιστά τα μέτρα ενάντια στον αόρατο εχθρό που λέγεται κορονοϊός.

Στις δηλώσεις του, έξω από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, τόνισε πως η πόλη δοκιμάζεται και πως πρέπει όλοι όσοι την αγαπάνε να φοράνε την μάσκα.

Όσα δήλωσε:

«Η Θεσσαλονίκη αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται. Η μάσκα υψώνει τείχη στον αόρατο εχθρό. Όσοι σέβονται τον εαυτό τους, όσοι νοιάζονται για τον συμπολίτη και τον συνάνθρωπό τους, όσοι αγαπάνε τη Θεσσαλονίκη, φοράνε μάσκα» ενώ συνεχίζοντας είπε:  «Η Θεσσαλονίκη έχει σταματήσει πολλούς εχθρούς. Είναι βέβαιο ότι και τώρα μπορεί, με τις δράσεις της, την ευθύνη των πολιτών της, να αντιμετωπίσει κι αυτόν τον αόρατο εχθρό».

Τέλος, σχετικά με την προσπάθεια της αστυνομίας επισήμανε τα εξής: «Η Ελληνική Αστυνομία είναι παρούσα στην αντιμετώπιση του Covid. Κάνει χιλιάδες ελέγχους, διαπιστώνει επίσης χιλιάδες παραβάσεις. Δεν έχουμε καμιά διάθεση αντιδικίας με τους συμπολίτες μας αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχθούμε έστω τους λίγους ανεύθυνους και ασυνείδητους που δημιουργούν τεράστια προβλήματα παραβαίνοντας τις εντολές και τις οδηγίες των επιδημιολόγων και των λοιμωξιολόγων, οι οποίοι είναι οι αρμοδιότεροι όλων να δίνουν οδηγίες».