ΟΑΕΔ: Η προθεσμία για τις ενστάσεις στην κοινωφελή εργασία

ΟΑΕΔ: Αύριο στις 12 το μεσημέρι λήγει η προθεσμία για τυχόν αιτιολογημένες ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων των πινάκων Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας σε Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης, ΤΟΣΚΕΔΠ και Δομές προσωρινής υποδοχής (Γ΄ Κύκλος), για 2.082 θέσεις πλήρους απασχόλησης.

Οι ενστάσεις θα γίνονται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο από τους πιστοποιημένους χρήστες της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού, με τη χρήση των κωδικών πρόσβασης.

Οι ενιστάµενοι, ως χρήστες στην διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν ηλεκτρονικά μαζί µε την ένσταση και τα τυχόν δικαιολογητικά (ως συνηµµένα στην υποβληθείσα ηλεκτρονική ένσταση)εισάγοντας τους κωδικούς πρόσβασης σε αυτή (Ονομασία Χρήστη καιΣυνθηματικό) σύμφωνα με την οριζόμενη διαδικασία στη Δημόσια Πρόσκληση.

Οι ενιστάμενοι μπορούν επίσης να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αυτοπροσώπως ή δια νομίμων αντιπροσώπων (με εξουσιοδότηση) στο αρμόδιοΚΠΑ2, μέχρι την 12η μεσημβρινή της Δευτέρας 10-12-2018 προκειμένουνα επισυναφθούν από τους αρμόδιους υπαλλήλους των ΚΠΑ2 στην ηλεκτρονικήένστασή τους, συνοδευόμενα από τυχόν σημειώσεις της αρμόδιας Υπηρεσίας(ΚΠΑ2).

Πηγή: dikaiologitika.gr
Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi