Οι κ.κ. Παναγιώτα Γκόλιαρη και Σουσσάνα Τσολακίδου-Γιαννάκη καλεσμένες στο ”Σαν τη γάτα με το σκύλο…”

NewnWebRadio… ανανεωμένο! Τετάρτη απόγευμα, 6 με 7μιση (βασικά 7 και 15), στον φιλόξενο χώρο του ΑνφανΓκατέ ”Σαν τη γάτα με το σκύλο…”. Νικολοπούλου Αναστασία και Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς. Μαζί μας οι κ.κ.:
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κοντινό πλάνο

Η νεαρά κυρία, Σουσσάνα Τσολακίδου – Γιαννάκη είναι ηθοποιός και αθλητική δημοσιογράφος με ειδίκευση στο ποδόσφαιρο, όπου έπαιζε φτάνοντας μέχρι την Γ εθνική.

Μετράει αρκετές παρουσίες στο σανίδι, στην τηλεόραση αλλά και στην μεγάλη οθόνη.

Τώρα σπουδάζει μηχανολογία λόγω της αδυναμίας της στις μηχανές και προετοιμάζεται να ασχοληθεί με την ιατρική σε βάθος χρόνου, γνώσεων και ειδικοτήτων.

Επιπρόσθετα, έχει βάλει στόχο την πολιτική.

Την απασχολούν, την ευαισθητοποιούν και αφιερώνει τον χρόνο της σε  θέματα όπως ο φεμινισμός, τα LGBTQ+ άτομα, η φύση και τα δικαιώματα όλων των έμψυχων όντων.

Η εικόνα ίσως περιέχει: την Panagiota Gkoliari, χαμογελάει, εσωτερικός χώρος

Η νεαρά επιστήμονας, ειδικής ορθοδοντικός, DDS,MSc in Orthodontics & Dentofacial Orthopedics, κα. Παναγιώτα Γκόλιαρη διατηρεί δυο ιατρεία σε κεντρικά σημεία στην Θεσσαλονίκη και το Κιλκίς.

Δειτε και αυτο το link: orthopearls.gr

Η Ορθοδοντικός γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κιλκίς.Η αγάπη της για την Ορθοδοντική ξεκίνησε όταν η ίδια έβαλε σιδεράκια ως παιδί. Σπούδασε στο Τμήμα Οδοντιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης(Α.Π.Θ) όπου αποφοίτησε με βαθμό “ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ” (D.D.S).Μετά την αποφοίτησή της εργάστηκε ως χειρούργος οδοντίατρος σε ιδιωτικά πολυιατρεία της Μεγάλης Βρετανίας. Το 2009 ύστερα από διεθνή επιλογή ξεκίνησε το τριετές Μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης στην ορθοδοντική στο Πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ της Σουηδίας και το 2012 απέκτησε τον τίτλο της Ειδικού Ορθοδοντικού. Eκτός από την κλασσική ορθοδοντική η γιατρός έχει αποκτήσει πιστοποίηση για τις τεχνικές Invisalign(διάφανοι νάρθηκες) και Incognito(γλωσσικά σιδεράκια). Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εργάστηκε με παιδιά και ενήλικες, με ασθενείς με σχιστίες, κρανιοπροσωπικά σύνδρομα, προβλήματα της κροταφογναθικής διάρθρωσης(TMD), με συμβατικά και χειρουργικά περιστατικά. Η διπλωματική της εργασία αφορούσε τη συσκευή Hycon Device και το κλείσιμο κενών σε ορθοδοντικούς ασθενείς(υπεύθυνη Dr.Heidrun Kjellberg). Από το 2013 διατηρεί το Ορθοδοντικό της ιατρείο στο Κιλκίς για παιδιά και ενήλικες. Παράλληλα,απο το 2015 μέχρι και το 2018 εργάστηκε περιοδικά στο ορθοδοντικό ιατρείο του κ. Σταύρου Κοιλιαρίδη και κ. Μαρίας Χαραλαμπίδου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η Ορθοδοντικός αποτελεί μέλος του πενταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου(Δ.Σ) του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κιλκίς από το 2013 όπου διατηρεί τη θέση της Γενικής Γραμματέως του Συλλόγου. Έχει εξειδικευτεί σε τεχνικές Botox και Yαλουρονικού οξέος(ενέσιμα) στο πιστοποιημένο κέντρο KT Training του Λονδίνου(UK).