Ολυμπιακός: έτοιμο το ρόστερ της γυναικείας ομάδας του βόλεϊ

Έτοιμο το ρόστερ στο γυναικείο βόλεϊ του Ολυμπιακού. Από την ομάδα αποχώρησαν ο προπονητής Μπρανκο Κοβασεβιτς και στην θέση του ανέλαβε ο επί χρόνια βοηθός του και προπονητής των ακαδημιών Σπυρος Σαραντιτης.

Από την ομάδα αποχώρησαν η Λαζαρεβιτς (θέλει να κάνει παιδί), Ζακχαιου για την Ιταλική Κουνεο, Λαμπρουση για την Γαλλική Μιλουζ, Καλανταριδου , Κακουρατου και Κωνσταντινιδου που σταμάτησε το βόλεϊ.

Ο Ολυμπιακός κράτησε την Χριστοδουλου και την Γιωτα παρά τις μεγαλύτερες οικονομικά προτάσεις που είχαν από τον ΠΑΟΚ καθώς και τις Χιππε και Κονομι. Ακόμη στην ομάδα έμειναν η Τοτσιδου, η Μιλεντιγιεβιτς και η Ξανθοπουλου. Ο Ολυμπιακός απέκτησε την Κελεσιδη από τον Παναθηναικο, την Αργυριου από τον Πανναξιακο και την Ζιωγα από τους Μακεδονες. Ακόμη έκανε μια εξαιρετική προσθήκη με την Κροατισσα Καρλα Κλαριτς που θα αποτελέσουν μαζί με την Χιππε την δύναμη πυρός του Ολυμπιακού την νέα σεζόν. Σίγουρα η ομάδα αποδυναμώθηκε στο κέντρο και στον πάγκο αλλά σαφώς αποτελεί το πρώτο φαβορί για το νταμπλ την νέα σεζόν. Αντίπαλοι μας με βάση τις κινήσεις έως τώρα θα αποτελέσουν ΠΑΟΚ , Θηρα και Ναξος με τον ΠΑΟΚ να έχει ολοκληρώσει σχεδόν το ρόστερ του. Κανείς δεν τρομάζει πάντως την ομάδα μας. Φυσικά στην ομάδα παρέμεινε και η Αμερικανιδα Σκοτ.