Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η κοινή προετοιμασία με τη Φερεντσβάρος

Την πρώτη τους κοινή προπόνηση πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης (24/9) στο Παπαστράτειο οι δυο φιναλιστ του περσινού μεγάλου τελικού του Champions League. O Πρωταθλητής Ευρώπης του 2018, Ολυμπιακός φιλοξενεί στον Πειραιά την κάτοχο του τίτλου, για μια δυνατή κοινή προετοιμασία με ορίζοντα την έναρξη των υποχρεώσεων στο Champions League στις 8 Οκτωβρίου. To πρόγραμμα της κοινής προετοιμασίας με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης, περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις την Τρίτη και την Τετάρτη και ολοκληρώνεται την Πέμπτη το πρωί.

Βλάχος: «Θα δουλέψουμε πράγματα σε υψηλό ρυθμό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Eίναι ένα τριήμερο με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, με την οποία αγωνιστήκαμε τελευταία φορά στον τελικό. Και οι δυο θέλαμε να κάνουμε δυνατά παιχνίδια και ήρθαν εδώ και αυτές τις ημέρες για να δουλέψουμε πράγματα σε υψηλό ρυθμό που θα μας βοηθήσουν κυρίως για την πρεμιέρα του Champions League, αλλά και για τη συνέχεια».

Βάργκα: «Ένα από τα φαβορί του Champions League ο Ολυμπιακός»

Ο αρχηγός της Φερεντσβάρος, Ντένις Βάργκα μιλώντας στο olympiacossfp.gr για την κοινή προετοιμασία με τον Ολυμπιακό ανέφερε τα εξής: «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας, απέναντι σε μια από τις πιο ισχυρές ομάδες της Ευρώπης. Είναι μια πολύ χρήσιμη περίοδο της σεζόν. Ο Ολυμπιακός σίγουρα δεν είναι… χειρότερος από πέρσι και μάλλον είναι πιο ισχυρός. Είναι ένα από τα φαβορί του Champions League και πιστεύω ότι και φέτος θα προχωρήσουμε και οι δυο στη διοργάνωση μέχρι τον τελικό, όπως συνέβη και την περσινή σεζόν».