Ολυμπιακός: Mε Ο.Φ.Θ. πριν τη Σπαντάου

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, το πρόγραμμα των οποίων περιλαμβάνει για το Σάββατο (17/11) την αναμέτρηση με τον Ο.Φ.Θ.. Η αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί στο Παπαστράτειο και θα ξεκινήσει στις 16:00, με τους «ερυθρόλευκους» να στοχεύουν στην 6η νίκη σε ισάριθμα ματς. Στη συνέχεια η προσοχή των πρωταθλητών Ευρώπης θα στραφεί στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του Champions League με αντίπαλο τη Σπαντάου, το οποίο ακολουθεί την προσεχή Τετάρτη (21/11, 20:00) και θα διεξαχθεί στο Παπαστράτειο.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν ο: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος

Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς: «Το παιχνίδι με τον νεοφώτιστο Ο.Φ.Θ. θα είναι λογικά το πιο εύκολο της χρονιάς. Θα αποτελέσει μια ακόμα προπόνηση για το πολύ σημαντικό ματς εναντίον της Σπαντάου όπου θέλουμε την  πρώτη νίκη φέτος στο Champions League, όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους αλλά κυρίως για ψυχολογικούς αφού θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια».