Ο Αλέξανδρος Θάνος στο Newn Webradio

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού της  ΠΚΜ, Αλέξανδρος Θάνος, θα φιλοξενηθεί σήμερα στις 19:00 στην εκπομπή «Στον Αέρα» με την Βιβή Κοτσαπουϊκίδου και τον Αλέξανδρο Γκαντώνα, στο Newn Webradio.

Ο κύριος Θάνος, θα  μιλήσει για το έργο που γίνεται στην Περιφέρεια και τα μελλοντικά σχέδια, αλλά και το φεστιβάλ Επταπυργίου και το Film Office της ΠΚΜ.

Λίγα λόγια για τον Αλέξανδρο Θάνο

«Γεννήθηκα το 1980 στη Θεσσαλονίκη. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στην Κοινωνιολογία. Είμαι επίσης, διπλωματούχος του Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος MBA στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Kingston University, με ειδίκευση στην Στρατηγική Ανάπτυξη Εταιρειών.Εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα, στον τραπεζικό κλάδο.
Διετέλεσα Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας σε θέματα παιδείας, ανάπτυξης και περιβάλλοντος κατά τα έτη 2011 – 2014 και Υπεύθυνος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κατά τα έτη 2014 – 2016.
Σήμερα διατελώ θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Κεντρικής Μακεδονίας και Πρόεδρος της Μονής Λαζαριστών, καθώς και
Μέλος του ΔΣ ΔΕΠΘΕ
»