Ο Ηλίας Ζάχαρης στο Newn Webradio

Ο υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης Συκεών με την παράταξη «Κοινωνική συνεργασία», Ηλίας Ζάχαρης, έρχεται αύριο Παρασκευή (22/2) στην εκπομπή «Στον Αέρα» στις 19:00 στο Newn Webradio , με την Βιβή Κοτσαπουϊκίδου και τον Αλέξανδρο Γκαντώνα.

Λίγα λόγια για τον Ηλία Ζάχαρη

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα πριν 33 χρόνια στις Συκιές. Ο πατέρας μου, Γρηγόρης είναι απόστρατος του πυροσβεστικου σώματος και κατάγεται από το Βαλτερό Σερρών. Η μητέρα μου Γεωργία είναι ελεύθερος επαγγελματίας και κατάγεται από τη Βλάστη Κοζάνης και την Κλεισούρα Καστοριάς. Η αδελφή μου Μαρία, είναι πτυχιούχος του Οικονομικού τμήματος του ΑΠΘ και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Παππά, πτυχιούχο του Γεωλογικού τμήματος του ΑΠΘ.

Σπουδές

Αποφοίτησα από τα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη με αθλητική υποτροφία. Είμαι πτυχιούχος του Γεωλογικού τμήματος του ΑΠΘ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του τμήματος διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονία.

Εργασία

Από το 2007 μέχρι σήμερα είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και δραστηριοποιούμαι στο χώρο των κουφωμάτων – πορτών συνεχίζοντας την οικογενειακή μας επιχείρηση.

Αυτοδιοίκηση

Εκλέχθηκα για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Συκεών το 2006 μόλις στα 21 μου. Ήμουν ο νεότερος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου και από τους νεότερους στα χρονικά της ελληνικής τοπικής αυτοδιοίκησης.

Το 2010 κέρδισα εκ νέου την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μου για 2η φορά και επανεξελέγην Δημοτικός Σύμβουλος του διευρυμένου δήμου Νεάπολης-Συκεών.

Τέλος, το 2014 εκλέχθηκα ως Περιφερειακός Σύμβουλος με την «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα. Μια θητεία που με όπλισε με εμπειρία και γνώσεις στα θέματα διοίκησης.

Κοινωνική Δράση

Ο Αθλητισμός ήταν μια από τις μεγάλες μου αγάπες. Ξεκίνησα από το Β.Α.Ο., έπαιξα στην ομάδα των εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη, στο Π.Κ. Νεάπολης και τέλος στον Αλέξανδρο Συκεών. Είμαι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Απογόνων Μακεδονομάχων «Παύλος Μελάς».»