Ο Λευτέρης Αρβανίτης και το Finance Club UoM «Στον Αέρα» του Newn Webradio

Ο Αλέξανδρος Γκαντώνας φέρνει «Στον Αέρα» δυο διαφορετικά και ενδιαφέροντα θέματα σήμερα στις 19:00 στο Newn Webradio.

Συζητάει για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα» του Νίκου Ταχιάου, Λευτέρη Αρβανίτη και για το Διήμερο Χρηματοοικονομικό Συνέδριο με θέμα τον ‘Χρηματοοικονομικό Αλφαβητισμό’, με μέλη του Finance Club UoM.

Δυο λόγια για το Διήμερο Χρηματοοικονομικό Συνέδριο

Το Finance Club, με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και της ΚΕΔΗΘ, διοργανώνει Διήμερο Χρηματοοικονομικό Συνέδριο με θέμα τον ‘Χρηματοοικονομικό Αλφαβητισμό’ το οποίο θα πραγματοποιηθεί τις ημέρες 23 & 24 Μαρτίου στο αμφιθέατρο τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Το συνέδριο θα αποτελέσει ευκαιρία για την νεανική κοινότητα να παρακολουθήσει ομιλίες από καταξιωμένους ανθρώπους της αγοράς και του ακαδημαϊκού χώρου, γύρω από ένα ευρύ φάσμα θεματικών.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, όμως απαιτείται εγγραφή στην παρακάτω φόρμα: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeqDTdQp_Kh2Eh0R5Um1MVwDGg9k-A1CukgiA2gsvLkKmQX1Q/viewform

Δυο λόγια για το Finance Club UoM

Το Finance Club UoM είναι ένας φοιτητικός σύλλογος που ιδρύθηκε το 2015 από φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας προκειμένου να συνδέσει τους νέους με την σύγχρονη χρηματοοικονομική επιστήμη και την αγορά εργασίας.