Ο Μάκης Κυριζίδης έρχεται «Στον Αέρα» του Newn Webradio

Ο Μάκης Κυριζίδης, υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, με την παράταξη «Θεσσαλονίκη Θετικά», έρχεται στην εκπομπή «Στον Αέρα».

Την Τετάρτη 12/12 στις 19:00 ο Αλέξανδρος Γκαντώνας και η Βιβή Κοτσαπουϊκίδου φιλοξενουν με χαρά τον Μάκη Κυριζίδη, νυν δημοτικό σύμβουλο και υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Λίγα λόγια για τον Μάκη (Εφραίμ) Κυριζίδη

Αποφοίτησε από το Τμήμα Νομικής της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο Ειδίκευσης στη Φιλοσοφία & Μεθοδολογία Δικαίου της Νομικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Είναι Μάχιμος Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Ο Μάκης Κυριζίδης υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία ενώ ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση ως αιρετό μέλος της «Ένωσης Νέων & Ασκουμένων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης» και μέλος Επιστημονικών Επιτροπών του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Με έντονη παρουσία σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης είναι σήμερα Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής καθώς και της Οικονομικής Επιτροπής. Ακόμα είναι αιρετός εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας στην ΚΕΔΕ και Μέλος της επιτροπής Θεσμών της ΚΕΔΕ ενώ διετέλεσε Διαμερισματικός Σύμβουλος Δ’ Δημοτικού Διαμερίσματος, Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών και της Επιτροπής Οικονομικών Δ’ Διαμερίσματος Δήμου Θεσσαλονίκης και Μέλος του Δικτύου «Νέων Αιρετών Αυτοδιοίκησης»

Με ενεργή πολιτιστική δραστηριότητα, ο Μάκης Κυριζίδης είναι αιρετός αναπληρωτής Πρόεδρος της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων, μέλος της Φιλοπτώχου Αδερφότητας Ανδρών, της Ευξείνου Λέσχης και του Συλλόγου Φίλων Δάσους Θεσσαλονίκης ενώ διετέλεσε αιρετός Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματίων Νομού Θεσσαλονίκης και της Ένωσης Ποντίων Μακεδονίας.