Ο Ολυμπιακός στη Δράμα για το «5Χ5»!

Με μοναδικό στόχο την 5η νίκη σε ισάριθμα ματς, ταξίδεψε την Παρασκευή (2/11) στη Δράμα η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.-«Ομίλου Ξυνή» για την αναμέτρηση με την τοπική ομάδα. Ο αγώνας της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Handball Premier θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (3/11) στις 18:00 στο «Δ. Κραχτίδης» και οι Πειραιώτες θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί. Μετά τη διακοπή των δυο εβδομάδων που προηγήθηκε λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας, οι πρωταθλητές επιθυμούν να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν την πορεία τους για την κατάληψη της 1ης θέσης στην κανονική διάρκεια της σεζόν.

Την αποστολή του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.-«Ομίλου Ξυνή» αποτελούν οι: Άγγελος Τσίλης, Γρηγόρης Σανίκης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρος Δελιχρήστος, Νίκος Λιάπης, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Λουίς Φελίπε Ρέινα Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Αργύρης Παπαδόπουλος, Αντώνης Κόντης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Χρειαζόμαστε να βρούμε ρυθμό μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος όπου πάντα όλες οι ομάδες επηρεάζονται. Εμείς αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με σοβαρότητα. Ο αντίπαλός μας είναι μια ομάδα καλύτερη από πέρσι και παρουσιάζεται πιο δυνατή πάντα στην έδρα της».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαστε σε διαδικασία που προσπαθούμε να συντονιστούμε με τις δραστηριότητες της ομάδας μετά τη διακοπή των υποχρεώσεων λόγω της εθνικής ομάδας. Ακολουθούν δυο παιχνίδια, με τη Δράμα και το Άργος, τα οποία θα μας βοηθήσουν για να βρούμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό ενόψει της συνέχειας με τα πολύ σημαντικά ματς, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Πρόθεση μας είναι να βρισκόμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να αντιμετωπίσουμε αυτή τη σειρά αγώνων».