Ο Πασχάλης Τουντούρης «Στον Αέρα» του Newn Webradio

Στην εκπομπή «Στον Αέρα», σήμερα στις 19:00 θα φιλοξενηθεί ο Πασχάλης Τουντούρης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Θεσσαλονίκης, με τον Νίκο Ταχιάο και την παράταξη «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα».

Η Βιβή Κοτσαπουϊκίδου και ο Αλέξανδρος Γκαντώνας θα «παίξουν μπάλα» με τον Πασχάλη Τουντούρη εντός και εκτός Δήμου Θεσσαλονίκης.

Λίγα λόγια για τον Πασχάλη Τουντούρη

Ο Πασχάλης Τουντούρης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1978. Είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια, έχει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Middlesex University της Μ. Βρετανίας και ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό του στο Αθλητικό Δίκαιο του Sheffield Hallam University.
Είναι συνιδρυτής της Prosport International που από το 2002, με γραφεία σε Ελλάδα, Αγγλία και Ν. Αφρική, απέκτησε διεθνή αναγνώριση στους τομείς εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών και οργάνωσης/διοίκησης αθλητικών εταιριών. Έχει ολοκληρώσει επαγγελματικές συμφωνίες σε περισσότερες από 25 χώρες και έχει διαχειριστεί ένα χαρτοφυλάκιο 200 και πλέον διεθνών ποδοσφαιριστών διαφόρων εθνικοτήτων.
Συμμετέχει στις δράσεις της European Football Agents Association (EFAA).
Αρθρογραφεί σε Ελληνικά και διεθνή έντυπα για θέματα που αφορούν στην Αθλητική επικαιρότητα, στον κοινωνικό ρόλο του Αθλητισμού αλλά και θέματα Αθλητικού Δικαίου. Υπήρξε αθλητής μπάσκετ της ΧΑΝΘ.
Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά.
Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιους ηλικίας 6 και 3 ετών.