Ο Σωτήρης Τσιόδρας δέχεται απειλές για τον ίδιο και την οικογένειά του!

Δείτε το ενδιαφέρων δημοσίευμα!

Τρομερή αποκάλυψη που συνδέεται με την εθελούσια απουσία του Σωτήρη Τσιόδρα από τις καθιερωμένες τηλεοπτικές ενημερώσεις σχετικά με την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα, κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

Δημοσίευμα του «Βηματοδότη» δείχνει μια άλλη εκδοχή της απουσίας του Τσιόδρα από τις τηλεοπτικές ενημερώσεις, εκτός της επίσημης αιτιολογίας πως πρόκειται για απόφαση της κυβέρνησης.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του «Βηματοδότη»:

«Η αλήθεια είναι πάντως ότι οι λοιμωξιολόγοι και οι νοσοκομειακοί γιατροί κρούουν διαρκώς τον κώδωνα του κινδύνου και προτείνουν δραστικότερα μέτρα. Ωστόσο ο κεντρικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού, ο Σωτήρης Τσιόδρας – παραμένει ενεργός και δραστήριος αλλά αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις γιατί διάφοροι ανεγκέφαλοι από το πλήθος των συνωμοσιολόγων που κυκλοφορούν εκεί έξω τον συκοφαντούν απειλώντας τον ίδιο και την οικογένειά του –, προσφέρει ακόμα λίγο χρόνο, μέχρι να έχει ακριβέστερα και ποιοτικότερα επιδημιολογικά στοιχεία. Οπότε μάλλον θα περιμένουμε λίγες μέρες και ενδιαμέσως μπορεί να πειστεί ο κ. Τσιόδρας να εμφανιστεί και να εξηγήσει με τον γνωστό μειλίχιο λόγο του στο ευρύ κοινό την αξία και τη σημασία της τήρησης των προληπτικών μέτρων».