Παίκτης του Αρη ο Άλι Άντεμ!

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου ανερχόμενου ταλέντου

Την απόκτηση του 20χρονου μέσου, Άλι Άντεμ από την Βαρντάρ ανακοίνωσε η ΠΑΕ Αρης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής με καταγωγή από την Βόρεια Μακεδονία υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών με τους «κιτρινόμαυρους» και θεωρείται ανερχόμενο ταλέντο στη χώρα του.

Σχετικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αρης αναφέρει:

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ali Adem. Ο 20χρονος μέσος (ημερομηνία γέννησης: 01/06/2000), που υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα μας, αγωνίζονταν στη Βαρντάρ Σκοπίων.

Ο Ali Adem θεωρείται μεγάλο ταλέντο και βρίσκονταν στο στόχαστρο και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων, ωστόσο το πρότζεκτ που του παρουσίασε ο Αγγελος Χαριστέας τον έπεισε να υπογράψει στον ΑΡΗ.

«Ζω ένα τρελό όνειρο!»
Ο Ali Adem, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον ΑΡΗ, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας (www.arisfc.com.gr):

«Το να έρθω στον ΑΡΗ είναι κάτι σαν ένα τρελό όνειρο. Ένας λόγος για να έρθω εδώ είναι οι φίλαθλοι του ΑΡΗ, οι οποίοι δεν είναι απλά οι καλύτεροι στην Ελλάδα, αλλά και από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Έχω ακούσει πάρα πολλά για τους οπαδούς του ΑΡΗ. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά τους και ελπίζω πολύ γρήγορα να τελειώσει αυτό το ζήτημα με τον κορωνοϊό, ώστε να επιστρέψουν οι οπαδοί στα γήπεδα»”