Παναθηναϊκός: Αποκλεισμός 12 μηνών στον Γιαννακόπουλο από την Ευρωλίγκα

Η Ευρωλίγκα επέβαλλε ποινή αποκλεισμού 12 μηνών στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο όπως ανακοινώθηκε για όσα είχαν γίνει ανάμεσα στον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού και τους Τούρκους οπαδούς της Φενέρ στο instagram.

Η Ευρωλίγκα είχε εκδώσει σκληρή ανακοίνωση κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, για τα ποσταρίσματά του στο instagram και την… κόντρα του με τους Τούρκους οπαδούς της Φενέρ και η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε την τιμωρία στον ισχυρό άνδρα των “πράσινων” που είναι πρωτοφανής στα χρονικά για παράγοντα ομάδας!

Η ποινή αφορά αποκλεισμό 12 μηνών από τα γήπεδα, κάτι που σημαίνει πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος με δήλωσή του είχε απαντήσει στην ανακοίνωση, δεν θα έχει δικαίωμα να βρίσκεται στο ΟΑΚΑ ή σε όποιο άλλο γήπεδο αγωνίζεται η ομάδα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ευρωλίγκας:

“Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος του Παναθηναϊκού Superfoods έχει τιμωρηθεί με αποκλεισμό 12 μηνών από τα γήπεδα όπου διεξάγονται αγώνες της Ευρωλίγκας, εξαιτίας των δημόσιων δηλώσεών, που θέτουν σε κίνδυνο δεόντως αρμονικές σχέσεις ανάμεσα στις ομάδες και είναι επιβλαβή για το άθλημα του μπάσκετ, σε συνδυασμό με το Άρθρο 24.1 του Πειθαρχικού Κώδικα”.