ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Ενημερώθηκαν για την αναβολή οι δυο ΠΑΕ!

Προέβη στην ενημέρωση των δύο ΠΑΕ η Super League-μένει η επισημοποίηση μετά το ΔΣ #Newn #PAOK #Olympiacos #SLGR

Για την επικείμενη αναβολή του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός της 6ης αγωνιστικής λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των ομάδων, ενημέρωσε τις δύο ΠΑΕ η Super League.

Η επίσημη ανακοίνωση της Super League, μετά το Δ.Σ. της Δευτέρας απομένει ουσιαστικά για την αναβολή του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός της 6ης αγωνιστικής. Το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας δεν είχε οριστεί ακόμη, ωστόσο αυτό θα γινόταν για τις 24 ή 25 Οκτωβρίου.

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν μπορεί να συμβεί αφού οι δύο ομάδες έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις την προηγούμενη και την επόμενη εβδομάδα. Ο μεν Ολυμπιακός παίζει στις 21 Οκτωβρίου με τη Μαρσέιγ στο Καραϊσκάκη και στις 27 με την Πόρτο εκτός έδρας. Ο δε ΠΑΟΚ, φιλοξενεί στις 22 Οκτωβρίου την Ομόνοια και στις 29 ταξιδεύει στην Ισπανία για το ματς με την Γρανάδα.

Μοιραία λοιπόν, από τη στιγμή που δεν μεσολαβούν τουλάχιστον 3 μέρες ανάμεσα στο προηγούμενο και το επόμενο ματς, όπως προβλέπει και ο ΚΑΠ, η Super League ενημέρωσε τις δύο ΠΑΕ για την επικείμενη αναβολή του, η οποία θα επισημοποιηθεί μετά το Δ.Σ. της Δευτέρας, όταν πιθανότατα θα ξεκαθαρίσει και για ποια ημερομηνία θα πάει το ματς.