ΠΑΟΚ: Σε φιλανθρωπικό αγώνα για το Άσυλο του Παιδιού

Η συμμετοχή σε έναν αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα έχει πάντα ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον, αλλά και ιδιαίτερη σημασία. Όπως ακριβώς συνέβη το βράδυ της Παρασκευής (3/5), στο κλειστό γυμναστήριο της ΧΑΝΘ, όπου μία μεγάλη αντιπροσωπεία του ΠΑΟΚ, με στελέχη τόσο της σημερινής ομάδας, όσο και παλαίμαχους καλαθοσφαιριστές, συμμετείχαν σε ένα πολύ ιδιαίτερο φιλικό παιχνίδι που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης για την ενίσχυση του Ασύλου του Παιδιού, το οποίο φέτος συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής.

Και η επιλογή του χώρου διεξαγωγής του αγώνα, είχε τον δικό της ξεχωριστό και συμβολικό χαρακτήρα, καθώς η ΧΑΝΘ, γιορτάζει φέτος τα 100 χρόνια μπάσκετ. Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Νίκος Σταυρόπουλος ήταν από την μία ομάδα πλευρά, με την ομάδα της Δύσης, και ο μάνατζερ του ΠΑΟΚ Τέλης Ζουρνατσίδης από την άλλη, με την ομάδα της Ανατολής, ενώ αντίπαλοι ήταν για ένα παιχνίδι, ο βοηθός προπονητή της ομάδας μας Κώστας Χαραλαμπίδης με τον φυσιοθεραπευτή Μανώλη Σουανίδη.

Η συμμετοχή της οικογένειας του ΠΑΟΚ ήταν μεγάλη, καθώς στον αγώνα συμμετείχαν οι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Θανάσης Κουματσιώτης, Γιώργος Μπαλογιάννης, Δημήτρης Καλπάκης, Γιώργος Μασλαρινός, Θόδωρος Αστεριάδης κ.α…