Παπαγεωργίου: «Χρόνια Πολλά στον ΑΡΗ μας»

ΑΡΗΣ ΚΥΜΗ ΜΠΑΣΚΕΤ Α1

Με αφορμή τα σημερινά 105α γενέθλια του ΑΡΗ, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, Χάρης Παπαγεωργίου προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Ο «Αυτοκράτορας» του ελληνικού μπάσκετ κλείνει 105 χρόνια ζωής. Η ομάδα που ένωσε όλους τους Έλληνες, η ομάδα που ανέδειξε το μπάσκετ στην Ελλάδα, στις 25 του Μάρτη, μια ημέρα «ορόσημο» για τον Ελληνισμό, γιορτάζει τα γενέθλιά της. Ήταν το 1914, όταν μια ομάδα νέων, μια παρέα οραματιστών της εποχής, στην περιοχή του Βότση, αποφάσισε να βάλει τη δική της σφραγίδα στον ελληνικό αθλητισμό, με τη δημιουργία του συλλόγου ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Μέσα στο πέρασμα των δεκαετιών, μέσα από επιτυχίες, γεμάτες όμορφα συναισθήματα, αλλά και μέσα από δυσκολίες, ο σύλλογος δυνάμωσε, δημιουργώντας τις επόμενες γενιές φιλάθλων. Δημιουργώντας τις νέες γενιές Αρειανών. Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ και ο Πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ, ευχόμαστε χρόνια πολλά στον ΑΡΗ μας, και στην «κιτρινόμαυρη οικογένεια». Με προσπάθεια, προσήλωση και επιμονή ο ΑΡΗΣ θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί, καταγράφοντας νέες επιτυχίες στην ιστορία του».