Παράταση διακοπής νερού μέχρι τις 3 το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη

Δείτε σε ποιες περιοχές υπάρχει το πρόβλημα #newn #ΕΑΥΘ

Χωρίς νερό έχουν μείνει αυτή την ώρα 4 περιοχές της Θεσσαλονίκης, λόγω έκτακτων προβλημάτων στο δίκτυο υδροδότησης της πόλης. Σημειώνεται ότι νωρίτερα από το πρωί υπήρξαν διακοπές σε ακόμη 2 περιπτώσεις στις οποίες η υδροδότηση έχει ήδη αποκατασταθεί. Αναλυτικά, αυτή την ώρα:

Διακοπή υπάρχει στο Ωραιόκαστρο, λόγω προβλήματος στην οδό Γ. Μπάτου 15, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 15:00.

Επίσης στο Ωραιόκαστρο, διακοπή υπάρχει και λόγω προβλήματος στις οδούς Φοίνικος, Μετεώρων και Αττικού, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 15:00.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στην Τριανδρία, λόγω προβλήματος στην οδό Χ. Τρικούπη 2, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 14:30.

Διακοπή υπάρχει από το πρωί και στην Πολίχνη, λόγω προβλήματος στην οδό Αγίας Άννης 9, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 15:00.