Παραδίδεται το νέο παραλιακό μέτωπο της Νέας Χώρας Χανίων

Τέλος του χρόνου παραδίδεται ολοκληρωμένο, το σημαντικό αυτό έργο για την πόλη των Χανίων.

«Το παραλιακό μέτωπο έχει αλλάξει εντελώς όψη και θεωρώ ότι στη θητεία μας έχουμε κάνει κάτι πάρα πολύ σημαντικό για την πόλη μας» αναφέρει ο Τ. Βάμβουκας . Στην τελική του ευθεία βρίσκεται το σημαντικό για την πόλη των Χανίων, έργο στο παραλιακό μέτωπο της Νέας Χώρας. Ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας πραγματοποίησε αυτοψία, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Γιώργο Ξανθουδάκη, υπηρεσιακούς παράγοντες και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Σύμφωνα με το Δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα, “στην πραγματικότητα, το έργο αυτό έχει ολοκληρωθεί από τον περασμένο Ιούνιο και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες, ώστε να παραδοθεί. Τώρα που έχει τελειώσει η τουριστική περίοδος θα πραγματοποιηθούν οι τελικές εργασίες και το σπουδαίο αυτό έργο θα παραδοθεί μέχρι τέλος του χρόνου. Το παραλιακό μέτωπο έχει αλλάξει εντελώς όψη και θεωρώ ότι στη θητεία μας έχουμε κάνει κάτι πάρα πολύ σημαντικό για την πόλη μας”.

Να σημειωθεί ότι στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Χώρας πραγματοποιούνται δεκάδες εργασίες (σε δρόμους, πεζοδρόμια κτλ), για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Πηγή: dikaiologitika.gr
Πηγή φωτογραφίας: Δήμος Χανίων