Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ- H σύζυγός του αποκαλύπτει

Μια εγκάρδια επιστολή από τη σύζυγο του Michael Schumacher ήρθε στο φως της δημοσιότητας παρέχοντας μια σπάνια ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση του αστεριού της F1.

Ο Michael Schumacher περιγράφηκε σε αυτήν  ως «μαχητής» από τη σύζυγό του Corinna σε ένα σημείωμα που απεστάλη στον μουσικό Αμβούργο Sascha Herchebach  πέντε χρόνια μετά το χιονοδρομικό του ατύχημα το 2013.

Ο Χέρχεμπαχ δήλωσε στο γερμανικό περιοδικό Bunte ότι έστειλε ένα τραγούδι που συνέθεσε λίγους μήνες μετά την τραγωδία, που ονομάζεται Born to Fight, στην Corinna για να δώσει ενθάρρυνση και  ελπίδα στην  οικογένεια του μύθου της F1.

«Δεν περίμενα να πάρω μια απάντηση και ήταν συγκλονιστική «, είπε στο περιοδικό ο καλλιτέχνης και συμπλήρωσε ότι ήταν χειρόγραφη και την υπέγραφε η ίδια η Corinna.

«Έγραψε ότι ήταν πολύ ευγνώμων για το δώρο και πως τη βοήθησε όπως και την οικογένειά της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.»

Σε μια απάντηση προς τον μουσικό και την μπάντα, η Corinna έγραψε στην επιστολή: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για το μήνυμά σας και το ωραίο δώρο που θα μας βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

«Είναι καλό να λάβουμε τόσα ευγενικά λόγια – κάτι που αποτελεί μεγάλη υποστήριξη για την οικογένειά μας.

«Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Michael είναι μαχητής και δεν θα εγκαταλείψει.»

Η οικογένεια Schumacher έχει διατηρήσει τη φύση της κατάστασης του Michael ιδιωτική, αλλά πιστεύεται ότι ο 49χρονος φροντίζεται στο πολυτελές σπίτι του στην Ελβετία.