Προκαλεί ο κοσμηματοπώλης για τον Ζακ Κωστόπουλο: Ήμουν εν βρασμώ και έκανα αυτό που νόμιζα

Λίγες ώρες μετά το πόρισμα που έδειχνε πως ο Ζακ Κωστόπουλος πέθανε από πολλαπλά τραύματα ο κοσμηματοπώλης δεν εμφανίζεται μετανιωμένος: «Ήμουν εν βρασμώ και έκανα αυτό που νόμιζα».

Από ισχαιμικό επεισόδιο, που προκλήθηκε από πολλαπλά τραύματα, πέθανε ο Ζακ Κωστόπουλος έξω από το κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος, στην Ομόνοια. Αυτό έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα και παρά τα βίντεο που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, ο κοσμηματοπώλης δήλωσε στο Οpen: «Θα δούμε και τα δικά μας συμπεράσματα. Δεν τον χτυπήσαμε θανάσιμα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο κεντρικό δελτίο του Open με την Έλλη Στάη: «Τι να πω; Η δικαιοσύνη θα τα δείξει αυτά. Τι λένε εκείνοι, εντάξει, πολύ καλά, θα τα πούμε εκεί στο δικαστήριο και θα πάρουν αποφάσεις οι δικαστές. Αυτό έχω να πω. Όπως έχουν βγάλει αυτοί συμπεράσματα, θα δούμε κι εμείς τα δικά μας συμπεράσματα… Θα δούμε. Δε μπορούμε να πούμε τίποτα αυτή τη στιγμή. Θα το μελετήσουμε το θέμα. Η άποψη τους αυτή, μπορεί να είναι έτσι, μπορεί αλλιώς, μπορεί κι αλλιώτικα. Τίποτα δεν μπορούμε να πούμε τώρα. Θα τα πούμε στ δικαστήριο. Εμείς δεν τον χτυπήσαμε θανάσιμα που λένε ότι τον χτυπήσαμε εμείς. Αντέδρασα όπως ήταν φυσιολογικό. Αγανάκτησα και αντέδρασα έτσι. Καλώς, κακώς δεν έπρεπε, έγινε… Ήμουν εν βρασμώ και έκανα αυτό… αυτό που νόμιζα».

Πηγή: dikaiologitika.gr
Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi