Πρόσκληση συμμετοχής στη δράση των PES THESSALONIKI στο πλαίσιο της ημέρας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Δελτίου τύπου, Θεσσαλονίκη 9 Δεκεμβρίιου 2017

Οι Ακτιβιστές του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού κόμματος Θεσσαλονίκης, (PES Activists Thessaloniki), τιμούμε την ημέρα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

69 χρόνια μετά από την υιοθέτησή τους, γινόμαστε μάρτυρες της καταπάτησης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, τόσο στους χώρους εργασίας όσο και ευρύτερα στο περιβάλλον γύρω μας. Πολεμικές συρράξεις, ρατσιστική και σεξιστική βία, ομοφοβία, ξενοφοβία, λεκτική βία και bullying, μας δείχνουν ότι η προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων είναι πιο αναγκαία από ποτέ.

Εμείς, οι Ακτιβιστές του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος καλούμε όλους εσάς προς κινητοποίηση ενάντια σε κάθε φαινόμενο ρατσιστικής βίας.

Σε καλούμε να καταγγείλεις συμπεριφορές που δε συνάδουν με το σεβασμό των Δικαιωμάτων του κάθε συμπολίτη μας, ασχέτως φύλου, σεξουαλικού προσδιορισμού, θρησκευτικών πεποιθήσεων ή καταγωγής.

 Σε καλούμε στις 10 Δεκεμβρίου στις 12:30 μ.μ στην Πλατεία Αριστοτέλους να έρθεις και μέσα από τις δράσεις στις οποίες θα προβούμε να ενημερωθείς και να ενημερώσεις του πολίτες της Θεσσαλονίκης.

Η συμμετοχή σου είναι αναγκαία!

 


Η Συντονιστική ομάδα των PES Activists Thessaloniki:

Ειρήνη Σταματοπούλου

Μιχάλης Τζάνης

Μπάμπης Χατζημαλλής