Πρόταση Τσίπρα στη Βουλή για Υπουργό Υγείας κοινής αποδοχής

Δείτε τη πρότεινε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για την καλύτερη αντιμετώπιση της πανδημίας #newn #covid19 #ΣΥΡΙΖΑ #Tsipras

Meeting of the Parliamentary Group of SYRIZA in the Plenary Session Meeting Hall of the Parliament in Athens, Greece on July 7, 2020. / Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Ολομέλειας της Βουλής, Αθήνα, 7 Ιουλίου 2020.

Σήμερα Τετάρτη (12/11) ήταν προγραμματισμένη το πρωί να πραγματοποηθεί συζήτηση στο ελληνικό κοινοβούλιο σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας.

Στο βήμα της Βουλής βρέθηκαν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων συζητόντας για την υγειονομική κρίση η οποία ταλαιπωρεί το κόσμο και την χώρα μας τους τελευταίους μήνες.

Μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας όταν ανέβηκε στο βήμα, πέραν των όσων σχολίασε για τις πρακτικές της κυβέρνησης στο τρόπο αντιμετώπισης κατηγόρησε και τον νυν Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια για χλιαρή στάση απέναντι σε ένα τόσο σημαντικό πρόβλημα που ταλανίζει την χώρα μας ειδικά το τελευταίο διάστημα.

Έτσι κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στην πρόταση εύρεσης Υπουργού Υγείας κοινής αποδοχής από όλα τα κόμματα με σκοπό την καλυτερη δυνατή αντιμετώπιση της πανδημίας. Η πρόταση του αυτή έχει να κάνει με την Ιατρό Αθηνά Λινού.