«Ραντεβού» στη Φιλοσοφική Σχολή δίνει σήμερα o Ρουβίκωνας

«Ραντεβού» στη Φιλοσοφική Σχολή δίνει σήμερα η αυτοαποκαλούμενη «φοιτητική ομάδα Ρουβίκωνα».

Συγκεκριμένα, στις 10 το πρωί θα βρεθούν έξω από την αίθουσα 516, στρεφόμενοι κατά της κοσμητείας και των καθηγητών που θα θελήσουν να διακόψουν τη δραστηριότητά τους στη Φιλοσοφική σχολή.

Με ανάρτηση τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, δηλώνουν έτοιμοι για το εβδομαδιαίο ραντεβού, ενώ καλούν τον κόσμο της σχολής να στηρίξει με την παρουσία του, σε περίπτωση που και πάλι οι καθηγητές της σχολής επιχειρήσουν να εμποδίσουν τη λειτουργία του, όπως συνέβη και την προηγούμενη εβδομάδα, χαρακτηρίζοντας τους μάλιστα και ως «γνωστή ανθρώπινη-αλυσίδα-τσίρκο καθηγητών και λοιπών παρατρεχάμενων».

«Σύμφωνα με πληροφορίες μας η γνωστή ανθρώπινη-αλυσίδα-τσίρκο καθηγητών και λοιπών παρατρεχάμενων θα εμφανιστεί και αύριο έξω από το στέκι μας στη φιλοσοφική με σκοπό πάλι να προσπαθήσει να μας εμποδίσει απ’το να ανοίξουμε. Καλούμε τον κόσμο της σχολής αύριο στις 10:00 έξω από το στέκι μας στην αίθουσα 516 να μας στηρίξει με την παρουσία του και να καταδικάσει τις πρακτικές της κοσμητείας. Είναι απαράδεκτο σε μια σχολή που αυτή τη στιγμή διασπάται ένα ολόκληρο τμήμα (Φ.Π.Ψ.) και οι φοιτητές του δεν θα έχουν διδακτική επάρκεια και άρα θα βγαίνουν πτυχιούχοι-άνεργοι, η κοσμητεία να προσπαθεί να καταδείξει σαν πρόβλημα εμάς», αναφέρει η ανάρτηση της «φοιτητικής ομάδας Ρουβίκωνα».

Πηγή: dikaiologitika.gr