Ρεσιτάλ πιάνου από τον Ανδρέα Φοίβο Αποστόλου

Ο πολυβραβευμένος πιανίστας και συνθέτης Ανδρέας Φοίβος Αποστόλου θα ερμηνεύσει έργα Bach, Beethoven, Leo Ornstein, καθώς και δικές του συνθέσεις.

Ο Ανδρέας Φοίβος Αποστόλου ολοκλήρωσε τις σπουδές στο Indiana University (DoubleMM- Πιάνο και Σύνθεση) και στο Temple University (BM- Πιάνο). Είναι Yποψήφιος Διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Μελέτησε με τους πιανίστες: Βίνια Τσόπελα, Andre Watts, AlainLefèvre, Robert Levin, Dmitri Bashkirov, κ.α. και με τους συνθέτες: Claude Baker, AaronTravers, George Tsontakis.

Ήταν ο πιανίστας του IU New Music Ensemble για τρία χρόνια, και συνεργάστηκε σε πρεμιέρες με διακεκριμένους συνθέτες της Αμερικής, Ευρώπης και Ασίας, όπως: BernardRands (Pulitzer Prize), Steven Mackey, John Luther Adams.

Εμφανίστηκε σε ρεσιτάλ στην Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Ρωσία, Αυστρία, Τσεχία, Ισραήλ, Πορτογαλία, Ισπανία και Αμερική παρουσιάζοντας έργα κλασσικού και σύγχρονου ρεπερτορίου, όπως επίσης και συνθέσεις του για πιάνο, μουσική δωματίου και ορχήστρα.

Έχει βραβευθεί ως πιανίστας και συνθέτης σε διεθνείς διαγωνισμούς και ευεργετήθηκε από σημαντικά ιδρύματα. Το έργο του Metamorphosis for Solo Piano έχει ηχογραφηθεί από τηNaxos και το συμφωνικό του έργο «Van- 1915», το οποίο αφιέρωσε στη Γενοκτονία των Αρμενίων, δημοσιεύτηκε από το Indiana University Press.

Συνθέτει για μουσικά σύνολα, χορό, κινηματογράφο, θέατρο και τηλεόραση σε παραγωγές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Youtube Channel: Foivosapostolou

Soundcloud: Klinamen

Instagram: AndreasFevos

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018, ώρα 20:30

ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Ρεσιτάλ πιάνου

Τιμές εισιτηρίων:

15€ (διακεκριμένη ζώνη), 10€ (γενική είσοδος), 5€ (φοιτητικό/ανέργων)

Προπώληση εισιτηρίων:

Στην Ticket Services
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
Τηλεφωνικά: 2107234567
Online: www.ticketservices.gr

Σε όλα τα καταστήματα Public
και στο tickets.public.gr