Ροζ οι ομπρέλες στην Νέα Παραλία για καλό σκοπό

Σε ροζ τόνους  θα φωτιστούν για άλλη μία χρόνια οι ομπρέλες στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης λόγω εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν αυτό το Σαββατοκύριακο για την ενημέρωση των γυναικών για τον καρκίνο του μαστού.
Η ΑΕΛΙΑ, Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός για τον Καρκίνο του Μαστού, στο πλαίσιο της παγκόσμιας καθιέρωσης του Οκτώβρη ως μήνα ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, σας προσκαλεί σε ένα διήμερο δράσεων που στόχο έχει να μεταφέρει σε όλες τις γυναίκες, το μήνυμα της αξίας που έχει η υπεύθυνη ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση και η πρόληψη στη μάχη με τον Καρκίνο του Μαστού.

Αναλυτικά:

Το Σάββατο 20.10.18, στις 18.00, στο café restaurant του «HONDOS CENTER Apollonia Politia», η ΑΕΛΙΑ σε συνεργασία με τα HONDOS CENTER, διοργανώνει μια ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση για τον Καρκίνο του Μαστού. Ομιλήτριες στην εκδήλωση είναι η Αθηνά Γιαννοπούλου, MD (Πλαστικός Επανορθωτικός Χειρουργός) και Πρόεδρος της ΑΕΛΙΑ και η Αλεξάνδρα Ρωσσοπούλου (Yoga-Pilates-Dance instructor, ειδικός στην αποκατάσταση γυναικών με καρκίνο του μαστού).


Την Κυριακή 21.10.18, από τις 19.30 έως τα μεσάνυχτα, η ΑΕΛΙΑ για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά «μεταμορφώνει», φωταγωγώντας ροζ, το εικαστικό έργο «ΟΜΠΡΕΛΕΣ» του Γ. Ζογγολόπουλου! Φέτος, για πρώτη φορά, η ενέργεια θα συνοδεύεται από την υπέροχη μουσική του συγκροτήματος “PASSA TEMPO” σε ένα live μουσικό event με αγαπημένες διασκευές γνωστών jazz, retro, swing, tango και blues κομματιών.
Στις εκδηλώσεις, εθελοντές της οργάνωσης, θα διανέμουν τον ενημερωτικό οδηγό για την αξία της πρόληψης στη νόσο.