Σε 4 μεγάλους δήμους της Θεσσαλονίκη υπάρχει διακοπή νερού

Δείτε σε ποιους δήμους και πότε θα απαοκατασταθεί το πρόβλημα #newn #eyath

Χωρίς νερό έχουν μείνει αυτή την ώρα 4 περιοχές της Θεσσαλονίκης, λόγω προβλημάτων τα οποία έχουν προκύψει στο δίκτυο υδροδότησης της πόλης από την ΕΥΑΘ. Αναλυτικά:

Διακοπή υπάρχει στο Πανόραμα, λόγω προβλήματος επί των οδών Μητροπολίτη Αιμιλιανού Γρεβενών / Μπουμπουλίνας, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχής το Ωραιόκαστρο, λόγω προβλήματος επί της οδού Αλ. Υψηλάντου 44, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:30.

Διακοπή υπάρχει και στην Πολίχνη, λόγω προβλήματος στην οδό Ρήγα Φεραίου 3 το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:00.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχής τις Συκιές, λόγω προβλήματος στις οδούς Λεχόβου και Ολυμπιάδος, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.