Στήριξη Τζιτζικώστα σε Καϊτεζίδη για την προεδρία της ΠΕΔΚΜ

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιο Καϊτεζίδη είχε χθες στο γραφείο του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.

Οι δυο άνδρες συζήτησαν αρχικά ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος, που αφορούν στην καλή συνεργασία ανάμεσα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, κατά τη νέα αυτοδιοικητική θητεία.

Ο κ. Καϊτεζίδης ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για την εξέλιξη των έργων που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια στο Δήμο, αλλά και για το σχεδιασμό έργων και δράσεων, στη διάρκεια της τρέχουσας θητείας του.

Ο Δήμαρχος επίσης ενημέρωσε τον κ. Τζιτζικώστα για την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για την προεδρία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο κ. Τζιτζικώστας δήλωσε στον Δήμαρχο την αμέριστη συμπαράστασή του στην προσπάθεια αυτή και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

«Ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους Δημάρχους της Ελλάδας. Είναι ένας εξαίρετος συνάδελφος, που όλα αυτά τα χρόνια στην Αυτοδιοίκηση, προχώρησε με όραμα, αποφασιστικότητα και μετρήσιμο έργο. Κυρίως όμως με τεράστια αποδοχή από τους συμπολίτες του, οι οποίοι τον εξέλεξαν Δήμαρχο για έξι συνεχείς θητείες. Στηρίζω με όλες τις δυνάμεις μου την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας», δήλωσε ο κ.Τζιτζικώστας.