Στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού η Ρένα Δούρου

Στην τελετή απονομής των Θεατρικών Βραβείων Κοινού 2018, από το περιοδικό Αθηνόραμα, παρευρέθηκε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Η τελετή ήταν αφιερωμένη στα 20 χρόνια του θεσμού.

Η Περιφερειάρχης Αττικής, αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές της εκδήλωσης για την «ευκαιρία να βρισκόμαστε απόψε ανάμεσα σε πολύ σπουδαίες γυναίκες και πολύ σπουδαίους άντρες», τόνισε ότι «στην Περιφέρεια Αττικής αισθανόμαστε πολύ τυχερές και τυχεροί που μπορούμε να συνδράμουμε σε μια βραδιά σαν την αποψινή, μια βραδιά για το θέατρο που, όπως είχε πει κι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος, προικίζει τους εαυτούς μας και τον κόσμο ολόκληρο – οι λόγοι γι’ αυτό δεν χρειάζεται να αναφερθούν, παρέλασαν απ’ το πανί και τη σκηνή απόψε».

«Προσωπικά αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερή που συμμετέχω σε μια γιορτή του περιοδικού «Αθηνόραμα», που, όπως για όλους τους ανθρώπους της γενιάς μου, τους 44άρηδες, έτσι και για μένα είναι συνυφασμένο με τα νιάτα μου». «Ευχαριστώ πολύ, λοιπόν, εκ μέρους όλης της Περιφέρειας Αττικής», σημείωσε η Ρένα Δούρου, η οποία απένειμε τα κορυφαία βραβεία της βραδιάς, αυτά της καλύτερης παράστασης.

Σημειώνεται ότι υποστηρικτής της τελετής απονομής των 20ων Θεατρικών Βραβείων Κοινού ήταν η Περιφέρεια Αττικής.

Πηγή: dikaiologitika.gr
Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi