Στις 4 Ιουλίου στη Ριζούπολη η αναβίωση του τελικού του EURO 2004

εθνική ελλάδος 2004

Στις 4 Ιουλίου στη Ριζούπολη, θα πραγματοποιηθεί η αναβίωση του τελικού του EURO 2004 για καλό σκοπό.

Την Τρίτη κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια ενώ κυκλοφόρησε και το βίντεο πρόμο της εκδήλωσης. Η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Πορτογαλίας, με τις ίδιες ομάδες που έπαιξαν στον τελικό πλην του Κριστιάνο Ρονάλντο, σε μια αναβίωση του τελικού με τα έσοδα να πηγαίνουν σε κοινωφελής σκοπούς.

Η ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της Ριζούπολης αναφέρει:

“Η προπώληση των εισιτηρίων για τον μεγάλο αγώνα ξεκίνησε γιατί όλοι μαζί μπορούμε!!! Tην Πέμπτη 4 Ιουλίου ξαναζούμε την επική μάχη του μεγάλου τελικού της Λισαβόνας! Ανήμερα της επετείου του μεγάλου τελικού, όλοι οι Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004, υπό την καθοδήγηση του Ότο Ρεχάγκελ, θα βρίσκονται στο γήπεδο της Ριζούπολης για να αντιμετωπίσουν τους θρύλους της Πορτογαλίας, για καλό σκοπό.

Αγοράστε τα εισιτήριά σας από την Τρίτη 4 Ιουνίου, μέσω του δικτύου Viva.gr, βοηθήστε τα παιδιά που έχουν ανάγκη, και μπείτε σε κλήρωση για μια αυθεντική φανέλα του EURO 2004, με τις υπογραφές των Πρωταθλητών! Όροι συμμετοχής στην επίσημη σελίδα των Legends 2004 στο facebook: www.facebook.com/greeklegends2004.

Τιμή Εισιτηρίου: 3€ (γενική είσοδος)

Σημεία προπώλησης:

• Ηλεκτρονικά από το www.viva.gr

• Τηλεφωνικά στο 11876

• Αττική:

-Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

-Viva Kiosk Πλατεία Συντάγματος

-Reload Stores

-Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης

-Yoleni’s Greek Gastronomy Center

• Αττική και σε όλη την Ελλάδα:

-Καταστήματα Wind

-Seven Spots

-Καταστήματα Metro & My Market

-Πρατήρια ΕΚΟ & ΒΡ

-Πρατήρια Shell

Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την ενίσχυση της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Μέριμνα». Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.

Σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων.

LEGENDS 2004 v PORTUGAL LEGENDS
Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019,
Γήπεδο Γεώργιος Καμάρας (Ριζούπολη)
Οι θύρες ανοίγουν στις 19.30.
Έναρξη αγώνα: 21.45.

View this post on Instagram

Η προπώληση των εισιτηρίων για τον μεγάλο αγώνα ξεκίνησε γιατί όλοι μαζί μπορούμε!!! Tην Πέμπτη 4 Ιουλίου ξαναζούμε την επική μάχη του μεγάλου τελικού της Λισαβόνας! Ανήμερα της επετείου του μεγάλου τελικού, όλοι οι Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004, υπό την καθοδήγηση του Ότο Ρεχάγκελ, θα βρίσκονται στο γήπεδο της Ριζούπολης για να αντιμετωπίσουν τους θρύλους της Πορτογαλίας, για καλό σκοπό. Αγοράστε τα εισιτήριά σας από την Τρίτη 4 Ιουνίου, μέσω του δικτύου Viva.gr, βοηθήστε τα παιδιά που έχουν ανάγκη, και μπείτε σε κλήρωση για μια αυθεντική φανέλα του EURO 2004, με τις υπογραφές των Πρωταθλητών! Όροι συμμετοχής στην επίσημη σελίδα των Legends 2004 στο facebook: www.facebook.com/greeklegends2004. Τιμή Εισιτηρίου: 3€ (γενική είσοδος) Σημεία προπώλησης: • Ηλεκτρονικά από το www.viva.gr • Τηλεφωνικά στο 11876 • Αττική: o Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων o Viva Kiosk Πλατεία Συντάγματος o Reload Stores o Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης o Yoleni’s Greek Gastronomy Center • Αττική και σε όλη την Ελλάδα: o Καταστήματα Wind o Seven Spots o Καταστήματα Metro & My Market o Πρατήρια ΕΚΟ & ΒΡ o Πρατήρια Shell Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την ενίσχυση της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Μέριμνα». Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου. Σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων. LEGENDS 2004 v PORTUGAL LEGENDS Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019, Γήπεδο Γεώργιος Καμάρας (Ριζούπολη) Οι θύρες ανοίγουν στις 19.30. Έναρξη αγώνα: 21.45 #zisexana #gr_legends_2004 #championsforife Περισσότερες πληροφορίες: legends2004@fairplay.gr 2106231078

A post shared by Aggelos (@aggelosbasinas) on