Επιστροφή σε πάτρια εδάφη για την νταμπλούχο Δήμητρα Μπατζαρακούδη. Μετά από μια χρονιά επιτυχιών και κατάκτησης διπλού τίτλου στον ΠΑΟΚ η δεξιά εξτρέμ επιστρέφει στην ομάδα για να την ενισχύσει.
Η ανακοίνωση της ομάδας:
Επιστροφή στο σπίτι της!!
Μετά από ένα εξαιρετικό πέρασμα από τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης,τον Φίλιππο Βέροιας,όπου αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ Πρωταθλήματος και καλύτερο δεξί εξτρέμ και τον ΠΑΟΚ,με τον οποίο κατέκτησε πέρυσι το ντάμπλ,η Δήμητρα ξανακερδίζεται από τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών και έρχεται να ενισχύσει σημαντικά τη δεξιά μας πτέρυγα.
Σε περιμένουμε Δήμητρα…
Η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ:
Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών, ανακοινώνουν την λήξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Δήμητρα Μπατζαρακούδη.
Η ελληνίδα εξτρέμ, θα συνεχίσει την καριέρα της στον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών.
Η Δήμητρα ήταν ενεργό μέλος της ομάδας οπού κατέκτησε το εγχώριο «Νταμπλ», βάζοντας το δικό της λιθαράκι στην ιστορική επιτυχία του Συλλόγου μας.
Ο ΠΑΟΚ ευχαριστεί την Δήμητρα για την άψογη συνεργασία, που είχε μαζί της και της διαμηνύει ότι η πόρτα του Δικεφάλου θα είναι πάντα ανοικτή για εκείνη.
Εις το επανιδείν Δήμητρα!