Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την οικογενειακή τραγωδία στο Άργος

Σκότωσε την 11χρονη ετεροθαλή αδελφή του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.
Δεν τη χωρά ανθρώπινος νους τη τραγωδία που εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου στην οδό Ομήρου 3 στην πόλη του Άργους.

Ο 26χρονος δράστης ο οποίος ήταν φοιτητής και είχε βρεθεί από το προηγούμενο βράδυ στην πόλη, εισέβαλε στο διαμέρισμα με την καραμπίνα, πυροβόλησε την ετεροθαλή αδερφή του στο κεφάλι εν ψυχρώ, ενώ η μητέρα της μικρής κατάφερε να κλειδωθεί στο μπάνιο με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να την σκοτώσει.

Η μητέρα της μικρής άρχισε να φωνάζει βοήθεια και ταυτόχρονα οι γείτονες άκουσαν τους πυροβολισμούς και άμεσα ειδοποίησαν τον πατέρα των παιδιών και τις αρχές.

Ο δράστης ανέβηκε στον από πάνω όροφο έβαλε φωτιά και αυτοπυροβολήθηκε.

Όλα ξεκίνησαν από τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο νεαρός, γιος γιατρού.

Άγνωστο για ποιο λόγο, ο φερόμενος ως δράστης τα έβαλε με το παιδί και βγήκε εκτός εαυτού.

Όσον αφορά στις συνθήκες κάτω από τις οποίες πυροβολήθηκαν η 11χρονη και ο 26χρονος, βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας, ενώ αναμένεται και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Στο διαμέρισμα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από τα τοπικά ΜΜΕ, ακούγονταν οι φωνές μιας γυναίκας, η οποία φώναζε «βοήθεια θα μας κάψει, το παιδί μου»!

Ο άντρας τελικώς σκότωσε το κορίτσι και λίγη ώρα αργότερα έδωσε τέλος στην ζωή του. Αυτόπτης μάρτυρας των όσων έγιναν ήταν η μητέρα, η οποία εκλιπαρούσε για βοήθεια, ενώ καλούσε τον νεαρό άνδρα να σταματήσει την παράλογη συμπεριφορά του.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα, είδαν το κοριτσάκι αναίσθητο στην είσοδο, μέσα σε μια λίμνη αίματος. η μικρή διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της πόλης, όμως δεν κατόρθωσε να παραμείνει στην ζωή.

ΠΗΓΗ: protothema.gr