Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα, ληστείες και κλοπές

Σύλληψη ατόμου για ληστείες και κλοπές

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πρωινές ώρες χθες (30-11-2018), νεαρός ημεδαπός, διότι, μαζί με συνεργό του, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από κατάστημα στην περιοχή της Τούμπας, με τη χρήση σωματικής βίας σε βάρος της υπαλλήλου του καταστήματος.
Από την έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας προέκυψε ότι οι ανωτέρω, μαζί με δύο ακόμη άτομα, ενεργώντας με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, διέπραξαν κατά τον τελευταίο χρόνο μία ληστεία και τρεις κλοπές από καταστήματα, στις περιοχές της Τούμπας και της Καλαμαριάς, αφαιρώντας χρηματικά ποσά.

Συλλήψεις ατόμων για λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αριστοτέλους, μεσημβρινές ώρες χθες (30-11-2018), 22χρονος αλλοδαπός και 56χρονη ομογενής, διότι κατείχαν και διέθεταν προς πώληση πακέτα τσιγάρα και συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία καταβολής φόρου κατανάλωσης καπνού του Ελληνικού Δημοσίου.

Σύλληψη ατόμου δυνάμει Ευρωπαϊκού Εντάλματος

Συνελήφθη από δικυκλιστές αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., στο κέντρο της πόλης, πρωινές ώρες χθες (30-11-2018), 54χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Βουλγαρικών Αρχών για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.