Συνάντηση Μητσοτάκη – Ταχιάου στη Θεσσαλονίκη

Πηγή: intimenews

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σήμερα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου και θα δώσει την ομιλία του το απόγευμα στο λιμάνι.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε με τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Νίκο Ταχιάο, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, καθώς και ότι θα επανεκλεγεί περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Οταν κυκλοφορώ στη Θεσσαλονίκη, όπως σε οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας, οι δρόμοι είναι πάντα ανοιχτοί και έτσι είναι ανοιχτός ο δρόμος για μια μεγάλη πολιτική νίκη το βράδυ της Κυριακής», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης. Ο αρχηγός της ΝΔ επανέλαβε τη δέσμευσή του ότι αν εκλεγεί πρωθυπουργός θα επαναφέρει τον νόμο και την τάξη στη χώρα, ενώ αναφερόμενος στα περιστατικά του ΑΠΘ ξεκαθάρισε ότι θα «πετάξει» τους κουκουλοφόρους έξω από τα πανεπιστήμια.

Ο Νίκος Ταχιάος, από την πλευρά του, κατηγόρησε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι θέλουν τη «φτωχοποίηση» της Θεσσαλονίκης. Τόνισε ότι η ατζέντα του είναι η Θεσσαλονίκη, ενώ ευχήθηκε στη ΝΔ να κερδίσει τις βουλευτικές εκλογές και στον κ. Μητσοτάκη να γίνει πρωθυπουργός και του ζήτησε να δείξει μηδενική ανοχή στην παραβατικότητα και να εργαστεί για να βρεθεί λύση στο θέμα των αστικών συγκοινωνιών.