Συνέχεια στις ανοιχτές εκδηλώσεις για τον Άρη Τεμεκενίδη στην Νέα Κρήνη

Kρηνη- Άρης Τεμεκενίδης

Συνεχίζει τις ανοιχτές εκδηλώσεις της η παράταξη «Καλαμαριά Πρώτη Ξανά», με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο, Άρη Τεμεκενίδη. Η Νέα Κρήνη ήταν αυτή τη φορά, το αντικείμενο συζήτησης, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συνδυασμού.

Αναλυτικά:

«Η Νέα Κρήνη ξεχωρίζει για την πανέμορφη μαρίνα, τις ψαροταβέρνες και τη μοναδική θέα από το παραλιακό της μέτωπο. 


Μια γειτονιά του Δήμου μας που φιλοξενεί το μεγαλύτερο σε έκταση πάρκο της Καλαμαριάς (πάρκο Ούλαφ Πάλμε), ένα απ’ τα πιο παλιά σχολεία του Δήμου (γνωστό ως “πέτρινο”) καθώς και την έκταση των παλιών καπναποθηκών. 


Μια γειτονιά που δεν έχει αξιοποίησε σχεδόν τίποτα απ’ όλα αυτά, καθως η διοίκηση του Δήμου μας προτίμησε να τα αφήσει όλα στην τύχη τους… 


Το δικό μας πλάνο και τις προτάσεις μας, για τη γειτονιά της Νέας Κρήνης παρουσίασε και συζήτησε με τους κατοίκους σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς, Άρης Τεμεκενίδης, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ύδρας, στo πλαίσιo της καμπάνιας μας #KάθεΓειτονιάΚαλαμαριά


Επόμενη μας στάση, η Κηφισιά,αύριο στις 19:00 στο Αναψυκτήριο Κηφισιάς, στην οδό Ιουστινιανού. Σας περιμένουμε να συζητήσουμε ανοιχτά τις δικές μας αλλά και δικές σας προτάσεις ώστε να κάνουμε την Καλαμαριά Πρώτη Ξανά!»