Συνελήφθησαν μέλη κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν περισσότερα από 8 κιλά ηρωίνης

Στα ίχνη και τη συνακόλουθη σύλληψη μελών κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών ουσιών οδήγησε η εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης  Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για δύο ημεδαπούς ηλικίας 26 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για Συμμορία και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι αποτελούσαν μέλη συμμορίας, έχοντας ως ρόλους την παραλαβή, αποθήκευση και διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Μεσημβρινές ώρες χθες (07-03-2019) σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε εγκαταλελειμμένη οικία στην περιοχή του Δενδροποτάμου, την οποία χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες ως χώρο απόκρυψης των ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (17) δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους (8.824) γραμμαρίων.

Επιπλέον, στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν τρία (3) κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τις παράνομες συναλλαγές τους και δύο (2) Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα, ως μέσα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.