ΣΥΡΙΖΑ για Στουρνάρα: Θα έχει χρόνο να υπονομεύσει την επόμενη προοδευτική κυβέρνηση

Με καυστικό  τρόπο σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ την ανανέωση της θητείας του Γιάννη Στουρνάρα στη θέση του επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδας.

Σε σχόλιό του το Γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι ο κ. Στουρνάρας «προέβαλε σθεναρή αντίσταση ενάντια στο σχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για καθαρή έξοδο από τα μνημόνια» και καταλήγει: «Αλλά έτσι όπως τα φέρνει η ζωή, θα ξανασυναντηθούμε αργά η γρήγορα, οπότε θα έχει και πάλι όλο τον χρόνο στη διάθεσή του να υπονομεύει την επόμενη προοδευτική κυβέρνηση».

Ολόκληρη η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ
Ευχόμαστε στον κ. Στουρνάρα μία καλή δεύτερη θητεία στην Τράπεζα της Ελλάδας.

Τουλάχιστον τώρα που δεν είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, να πέσει μέσα σε κάποια πρόβλεψή του, με πρώτη από όλες αυτή για ύφεση 4% λόγω της κρίσης του κορωνοϊού.  Όχι όπως όταν προέβαλλε σθεναρή αντίσταση ενάντια στο σχέδιο για την καθαρή έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, θέτοντας την πιστοληπτική γραμμή στήριξης ως δήθεν μοναδική λύση. Ούτε όπως όταν πίεζε για περικοπή των συντάξεων και μείωση του αφορολογήτου που απέτρεψε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλά έτσι όπως τα φέρνει η ζωή, θα ξανασυναντηθούμε αργά η γρήγορα, οπότε θα έχει και πάλι όλο τον χρόνο στη διάθεσή του να υπονομεύει την επόμενη προοδευτική κυβέρνηση.