Σύντροφος της Πεπόνη: Στενοχωρήθηκα για την Αγγελικούλα, νόμιζα ότι είχε φύγει Αλβανία

«Μαύρος» επίλογος γράφτηκε χτες με την ανακοίνωση ότι το κρανίο που βρέθηκε στην ΒΙ.ΠΕ Πρέβεζας ανήκε στην Αγγελική Πεπόνη.

Η Αγγελική είχε εξαφανιστεί τον Ιούνιο του 2010, και από τότε δεν είχε βρεθεί κανέναν στοιχείο που να αποδεικνύει εάν ζούσε ή εάν είχε φύγει από τη ζωή.

«Δεν περίμενα αποτελέσματα γιατί το ήξερα. Με το που βρέθηκε το κρανίο ήξερα ότι ήταν το παιδί μου. Ποτέ δεν πήγε το μυαλό μου ότι είχε φύγει η κοπέλα μου, είχε πάει κάπου αλλού, χωρίς να με ειδοποιήσει, ποτέ!», λέει συγκλονισμένη η μητέρα της άτυχης Αγγελικής, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Η οικογένειά της, ζητά να ανοίξει πάλι η υπόθεση, να ληφθούν καταθέσεις και μαρτυρίες και να κλείσει, όπως είπε η αδελφή της 26χρονης, Αγγελική, μιλώντας στον ΑΝΤ1. «Έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη», σημείωσε.

Ο 59χρονος, που διατηρούσε σχέση με την Αγγελική Πεπόνη, δηλώνει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή: «Αισθάνομαι πικρία για την κοπέλα, πολύ! Έχω στεναχωρηθεί πολύ για την κοπέλα αυτή, για την Αγγελικούλα στεναχωρήθηκα πάρα πολύ από τότε. Εγώ νόμιζα ότι δεν έχει εξαφανιστεί, νόμιζα ότι έχει πάει Αλβανία, δεξιά αριστερά! Αν με καλέσει η Δικαιοσύνη θα παρουσιαστώ, δεν έχω κανένα θέμα», δηλώνει.

«Είμαι εξοργισμένος με την οικογένεια της κοπέλας», είχε αναφέρει ο ίδιος μιλώντας στον ΑΝΤ1, επειδή οι συγγενείς της 26χρονης τον θεωρούσαν υπεύθυνο για την εξαφάνισή της.

Τόνισε επίσης, πως αν είχε σκοτώσει εκείνος την κοπέλα δεν θα την είχε πετάξει 600-700 μέτρα από το σπίτι του αλλά θα φρόντιζε να την εξαφανίσει ή να την θάψει.

Πηγή: dikaiologitika.gr