Τέλη κυκλοφορίας 2019: Πότε θα αναρτηθούν στο taxisnet

Πότε θα αναρτηθούν στο Taxisnet οι ειδοποιήσεις για τα τέλη κυκλοφορίας- Τι θα πληρώσουν φέτος οι ιδιοκτήτες ΙΧ

Στα 1,2 δισ. ευρώ ανέρχεται στο συνολικό χρηματικό ποσό που θα χρειαστεί να πληρώσει το έτος αυτό οι κάτοχοι Ι.Χ για τα τέλη κυκλοφορίας του 2019  του οχήματος τους.

Ωστόσο, σημειώνεται ότι, παρά τις συνεχείς ανακοινώσεις για τη δημιουργία ενός νέου και πιο δίκαιου συστήματος υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας των οχημάτων, τελικά και αυτό το έτος δεν θα υπάρξει καμία ελάφρυνση.

ΤΑ ειδοποιητήρια Πάντως ΓΙΑ ΤΑ τέλη Κυκλοφορίας ΘΑ αναρτηθούν Το αργότερο  εως ΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ Νοεμβρίου  Taxisnet  και η εξόφληση των τελών θα γίνει έως το τέλος του έτους αποκλειστικά μέσω του τραπεζικού συστήματος .

Επιπλέον, υπενθύμισε ότι ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Κατερίνα Παπανάτσιου δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ ότι «δεν υπάρχει δημοσιονομικός χώρος για την αλλαγή των τελών κυκλοφορίας. Αργότερα θα μπορέσουμε να κάνουμε κάποιες ελαφρύνσεις ».

«Α. Αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης
α) Επιβατικά αυτοκίνητα ταξινομημένα για πρώτη φορά στην Ελλάδα μέχρι τις 31.10.2010 και μοτοσικλέτες δύο μοτοσικλετών ανεξάρτητα από την ημερομηνία ταξινόμησής τους στην Ελλάδα, με βάση την κυλινδρισμό τους, ως εξής:

τέλη κυκλοφοριας 2019

τελή κυκλοφοριας

τέλη 2019

Οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, όπως αυτές αναγράφονται στην άδεια του οχήματος, ως εξής :

τελή

Πηγή: dikaiologitika.gr