Τίμησε την 45η Επέτειο του Πολυτεχνείου το ΚΙΝ.ΑΛ

Του Τάσου Αδρασκέλα

Το Κίνημα Αλλαγής τίμησε την 45η Επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείο με την παρουσία δύο νεότερων στελεχών του στο χώρο του ιδρύματος, νωρίς το πρωί της Παρασκευής. Ο γραμματέας του κόμματος, Μανώλης Χριστοδουλάκης και ο εκπρόσωπος τύπου, Παύλος Χρηστίδης, απέτισαν και έκαναν σχετικές δηλώσεις.

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης δήλωσε: «Οι αγώνες για τη δημοκρατία δεν πρέπει ποτέ να γίνουν ένα ιστορικό παρελθόν. Τιμάμε το Πολυτεχνείο αναλαμβάνοντας το δικό μας χρέος και τη δική μας ευθύνη σήμερα. Να διασφαλίσουμε την ποιότητα της δημοκρατίας, να θωρακίσουμε τους δημοκρατικούς θεσμούς. Είναι θέμα μόνιμου αγώνα».

kinal3

Ενώ ο Παύλος Χρηστίδης από την πλευρά του τόνισε: «Η επέτειος του Πολυτεχνείου θυμίζει σε όλους μας πως η Δημοκρατία δεν ήταν και δεν είναι πάντα δεδομένη. Σε μια εποχή που ακροδεξιά, νεοναζιστικά μορφώματα, όπως η Χρυσή Αυγή, επιχειρούν να ξαναγράψουν την ιστορία, είμαστε και θα είμαστε όλοι παρόντες, προασπίζοντας τις αξίες, τα ιδανικά και τους αγώνες των φοιτητών απέναντι στη Χούντα, που αποτελούν πυξίδα για τη νέα γενιά του σήμερα».

Πηγή: dikaiologitika.gr
Πηγή φωτογραφίας: dikaiologitika.gr