Ταχιάος: «Με τον Νίκο Ταχιάο δήμαρχο η Θεσσαλονίκη θα είναι μια πόλη περήφανων ανθρώπων»

Νίκος Ταχιάος
Φωτογραφία: EUROKINISSI

«Με τον Νίκο Ταχιάο δήμαρχο η Θεσσαλονίκη θα είναι μια πόλη περήφανων ανθρώπων» ανέφερε, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 17ο Λύκειο ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα», πρόσθεσε πως «θα είναι μια πόλη χωρίς εξαρτήσεις, θα είναι μια πόλη η οποία θα βλέπει το μέλλον, θα είναι μια πόλη η οποία θα νιώθει αυτάρκης, θα είναι μια πόλη εξωστρεφής, θα είναι μια πόλη κοσμοπολίτικη, θα είναι μια πόλη, όπου το να λες είσαι Μακεδόνας, πρόσφυγας, ΠΑΟΚτσης, ΑΡΗανός, ΗΡΑΚΛΗδεύς, ΣΥΡΙΖΑ. ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ θα είναι κάτι, το οποίο θα το λες περήφανα».

«Θα υπάρχουν συγκρούσεις, θα υπάρχουν όμως και συνθέσεις, θα υπάρχουν αντιθέσεις, θα υπάρχουν όμως και συγκλίσεις. Θα είναι μια πόλη που θα μπορεί να δει το μέλλον, μια πόλη ευρωπαϊκή, μια πόλη πολιτισμένη. Αυτόν τον αγώνα δίνω και αυτή είναι η Θεσσαλονίκη μου. Η Θεσσαλονίκη στην οποία καλώ στους συμπολίτες μου να επενδύσουν με την ψήφο τους στο πρόσωπο μου», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ενώ κατέληξε λέγοντας: «Venceremos».